Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

1 / 3
Pass Cisco 700-250 Exam with Real Questions
Cisco 700-250 Exam
Cisco Small and Medium Business Sales
https://www.passquestion.com/700-250.html
35% OFF on All, Including 700-250 Questions and Answers
Pass Cisco 700-250 Exam with PassQuestion 700-250 questions
and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
https://www.passquestion.com/
2 / 3
1.Which Cisco product features Integrated Mobile Device Management?
A. Umbrella
B. Duo
C. Meraki
D. Webex
Answer: C
2.Which feature was designed for Cisco partners to co-brand and embed on their websites?
A. SMB Portfolio Explorer
B. SMB Experience Explorer
C. SMB Services Portal
D. Select Solutions Portal
Answer: A
3.With technological advancements progressing faster than ever, privacy has become a significant
concern.
What is Cisco's belief about privacy?
A. It is a business strategy.
B. It is optional.
C. It is a fundamental human right.
D. It's important to security.
Answer: C
4.What enables Umbrella to offer unprecedented insight into launched and staged attacks?
A. dataset of multiple geographies and protocols
B. DNS redundancy
C. Umbrella's geo fenced network
D. understanding the types of sensitive data loss by customers
Answer: C
5.Which Cisco product is part of Remote SMB for empowering IT management?
A. Duo
B. Umbrella
C. Thousand Eyes
D. Cisco Secure Endpoint
Answer: B
6.Which security challenge do SMBs face?
A. lack of knowledge in cloud security
B. global shortage of security experts
C. smaller attack surface
D. lack of security products
Answer: A
3 / 3
7.Which Cisco product is part of the Secure SMB experience for enabling people?
A. Umbrella
B. Meraki MX
C. Stealth watch
D. Cisco Secure Email
Answer: B
8.Which groundbreaking feature leverages Merak i Cameras?
A. Smart Cleaning Notifications
B. Smart Secure Notifications
C. Smart Health Notifications
D. Smart loT Notifications
Answer: B
9.Which features are managed in the Cisco Control Hub?
A. Cisco IP Phones
B. Meraki Cameras
C. Catalyst Switches
D. Meetings and Messaging
Answer: A
10.What does the hybrid SMB experience deliver to the customer?
A. cloud security
B. secure Connectivity and dynamic collaboration
C. less distributed applications
D. zero trust identity-based access
Answer: B
	Pass Cisco 700-250 Exam with Real Questions
	Cisco 700-250 Exam
	Cisco Small and Medium Business Sales
	https://www.passquestion.com/700-250.html 
	Pass Cisco 700-250 Exam with PassQuestion 700-250 
	https