Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

700-250 SMBS
Real Dumps
https://www.certspots.com/exam/700-250/
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
1. Which feature was designed for Cisco partners to 
co-brand and embed on their websites?
A. SMB Portfolio Explorer
B. SMB Experience Explorer
C. SMB Services Portal
D. Select Solutions Portal
Answer: A
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
2. What enables Umbrella to offer unprecedented 
insight into launched and staged attacks?
A. dataset of multiple geographies and protocols
B. DNS redundancy
C. Umbrella's geo fenced network
D. understanding the types of sensitive data loss by 
customers
Answer: C
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
3. Which security challenge do SMBs face?
A. lack of knowledge in cloud security
B. global shortage of security experts
C. smaller attack surface
D. lack of security products
Answer: A
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
4. What does the hybrid SMB experience deliver to 
the customer?
A. cloud security
B. secure Connectivity and dynamic collaboration
C. less distributed applications
D. zero trust identity-based access
Answer: B
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
5. What is a quality requirement for a secure SMB?
A. low friction secure access process
B. endpoint security with threat hunting and 
vulnerability management
C. cloud-delivered security to all devices
D. zero trust identity-based access to every 
application
Answer: D
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
6. Which Cisco product is part of the smart 
experience for enabling workspaces?
A. Cisco Secure Email
B. Meraki Insight
C. Meraki Systems Manager
D. Meraki Camera
Answer: C
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
7. What is a benefit of using Merak i in retail SMB?
A. manage each store's devices independently
B. decentralized security
C. quickly troubleshoot issues
D. monitor performance after data has been stored 
in the cloud
Answer: D
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
8. Which feature results in fewer cyberattacks and 
breaches for an organization?
A. security products from multiple vendors
B. proactive security strategy
C. large cybersecurity team
D. multi-cloud security platform
Answer: B
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
9. Which Cisco product is part of Remote SMB for 
enabling people?
A. Meraki Dashboard
B. Meraki MV
C. Cisco Secure Client
D. Meraki Smart Cleaning
Answer: A
Cisco 700-250 SMBS Real Dumps
10. Which solution allows SMBs flexibility and 
proper execution without dedicating to expensive IT 
resources?
A. platform-as-a-service
B. business intelligence
C. Al-powered applications
D. cybersecurity
Answer: C