Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

1 / 5
Pass DELL EMC D-AV-DY-23 Exam with Real Questions
DELL EMC D-AV-DY-23 Exam
Dell Avamar Deploy 2023
https://www.passquestion.com/D-AV-DY-23.html
35% OFF on All, Including D-AV-DY-23 Questions and Answers
Pass D-AV-DY-23 Exam with PassQuestion D-AV-DY-23
questions and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
https://www.passquestion.com/
2 / 5
1.What does an EMC Avamar Accelerator node provide?
A. Backup and recovery functionality for NAS storage devices
B. Ability to offload processing from a Utility node
C. Ability to offload processing from a Storage node
D. Enhanced access to the Avamar File System
Answer: B
2.An administrator started an on-demand backup of a Dell EMC Avamar client. The backup is running low
on performance, the daily scheduled backup for the same client is completing properly.
What is a possible cause for the issue?
A. On-demand backups initiate a consistency check before the actual client backup
B. On-demand backups in Avamar are generally slower than the scheduled backup
C. On-demand backups are triggered while garbage collection is running
D. On-demand backups will not check hash cache so more data is sent to the Avamar server
Answer: C
3.The average daily data added to an AVE is less than 4 GB per day in a file server-only environment and
less than 10 GB in a mixed environment.
What is the minimum EMC AVE environment that can support these requirements?
A. 0.5 TB
B. 1.0 TB
C. 2.0 TB
D. 3.3 TB
Answer: B
4.By default, what does the asktime utility do when executed on the utility node?
A. Reports the NTP server's current time
B. Reports the time on the execution node
C. Configures the current time on the utility node and on all storage nodes
D. Configures the current time on the execution node only
Answer: C
5.A Dell EMC Avamar backup administrator wants to add end-user workstations to the backup
environment.
What is recommended when performing this activity?
A. Start with a backup window of 15 hours
B. Bring clients online in small groups
C. Limit the number of clients to be added to a maximum of 2,500
D. Configure the backups to run during the maintenance window
Answer: B
6.A Dell EMC Avamar server is having capacity issues. The Avamar server is displaying a critical system
error alert.
Which maintenance window process is failing to complete causing the error alert?
3 / 5
A. HFS check
B. Garbage collection
C. Replication
D. Checkpoint creation
Answer: B
7.When backing up NAS devices to EMC Avamar, where does the data deduplication take place?
A. Storage node
B. NDMP Accelerator node
C. NAS device
D. Utility node
Answer: B
8.GSAN is currently unresponsive on the Dell EMC Avamar server. Dell EMC Support has indicated that
the Avamar server will need to be rolled back.
What is the default number of choices of times available for rollback?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: C
9.What is the result of installing the Upgrade Client package?
A. All the existing clients will be upgraded to the latest release
B. Avamar Downloads page is populated with all major client downloads
C. The ISO image of avamar-kickstart is populated
D. The Avamar installation GUI is started
Answer: B
10.Which of the following is a best practice when using an Avamar Desktop/Laptop Client?
A. Include maintenance hours in Override Daily Backup Schedule
B. Regularly monitor the amount of used backup storage
C. Examine the impact of backups on weekly operational schedules
D. Bring clients online in larger groups
Answer: B
11.From where can the configuration of replication groups be viewed?
A. Server
B. Data Movement Policy
C. Backup and Restore
D. Administration
Answer: B
12.Which type of restore can a user perform with EMC Avamar Desktop/Laptop?
4 / 5
A. To the client from which the data originated
B. To any client managed by EMC Avamar
C. With Administrator privileges, to any client
D. To any client in the enterprise
Answer: A
13.A system administrator must create a backup of the entire virtual machine at once by backing up the
virtual disk files. In what level of back-up will this be executed?
A. File level
B. Granular level
C. Image level
D. Guest level
Answer: C
14.In case of node failure, which single node ADS version requires neither a checkpoint backup to Data
Domain, nor a replication pair?
A. M1200
B. S2400
C. M2400
D. M600
Answer: B
15.To allow replicated backups to be managed from the source Dell EMC Avamar servers, which values in
the mcserver.xml file should be set to true?
A. allow_dest_replica_management
repl_adhoc_priority
show_external_backups
B. allow_dest_replica_management
allow_manage_remote_backups_at_source
C. show_external_backups
allow_manage_remote_backups_at_source
D. allow_dest_replica_management
show_external_backups
allow_manage_remote_backups_at_source
Answer: D
16.A company has decided to deploy Dell EMC Avamar software on guest machines in a VMware
environment.
What is a difference between backing up a VMware guest machine versus a physical machine?
A. Guest machine's backup workload is transferred to a proxy server
B. Only image level recovery of the guest machine is available
C. Avamar agent does not need to be installed on physical machines
D. No difference in how these two types of backups operate
Answer: D
5 / 5
17.Which type of EMC Avamar fault tolerance provides protection against node failure?
A. Checkpoint
B. RAID
C. RAIN
D. HFS check
Answer: C
18.You are working in a Windows Active/Passive cluster environment. On which cluster node(s) must the
EMC Avamar Windows file system be installed?
A. Active and Passive clients only
B. Active client only
C. Virtual client only
D. Active, Passive, and Virtual clients
Answer: A
19.Which command is used to configure the power button to reset a Gen4T node if it is pressed for less
than 10 seconds?
A. ipmitool power set reset 10
B. ipmitool power set reset button 10
C. ipmitool raw 0x30 0x2e 0x01
D. ipmitool raw 0x30 0x82 0x01 0x01 0x04 0x04
Answer: D
20.What is the recommended virtual disk type for AVE in VMware environments?
A. Physical RDM
B. Thick provisioned lazy zeroed VMDK
C. Thick provisioned eager zeroed VMDK
D. Thin provisioned VMDK
Answer: C
21.What is EMC Avamar Desktop/Laptop integrated with for end-user authentication?
A. AuthC
B. REST API
C. Active Directory/LDAP
D. RADIUS
Answer: C
22.On which TCP port does avagent listen in a Dell EMC Avamar Client?
A. 7778
B. 27000
C. 28001
D. 28002
Answer: D
	Pass DELL EMC D-AV-DY-23 Exam with Real Questions
	 DELL EMC D-AV-DY-23 Exam
	https://www.passquestion.com/D-AV-DY-23.html 
	Pass D-AV-DY-23 Exam with PassQuestion D-AV-DY-23 
	https