Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

1two6
Pass Huawei H19-301_V3.0 Exam with Real Questions
Huawei H19-301_V3.0 Exam
HCSA-Presales-IP Network V3.0
https://www.passquestion.com/H19-301_V3.0.html
35% OFF on All, Including H19-301_V3.0 Questions and Answers
Pass Huawei H19-301_V3.0 Exam with PassQuestion
H19-301_V3.0 questions and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
https://www.passquestion.com/
2two6
1. IPS and AV are one of the core capabilities of a firewall. Huawei has the highest detection rate and
blocking rate in the country.
A. Correct
B. Error
Answer: A
2. Which of the following statements about the application scenarios and statements of the two
technologies of the Internet of Things is wrong (
A. In the convergence scenario, the PLC+6LaWPAN hybrid networking method and powerful combination
are mainly recommended to adapt to various environments, with flexible deployment and high scalability.
B. The integration scenario is mainly PLC and Bluetooth to meet the diverse needs of customers’
networking
C. The wireless scenario is mainly based on 6LaWPAN, supplemented by ZigbeE. Based on the LiteOS
operating system and IPv6 technology, the network has wide coverage, long transmission distance, and
low energy consumption.
D. Limited scenarios focus on HiSilicon broadband PLC, which has unique high anti-interference ability,
anti-noise technology, anti-channel fading technology, and is the strongest in the industry
Answer: B
3.NEO8SE-S6E. The wrong description is
A. Support 1 independent switching network
B. The upgrade of NEO8E-S6 can support SDN
C. Dual main control, single slot can support 2 ports 10G
D. Support NAT and IPsec. technology
Answer: A
4.Compared with MPS 2.0 and MPS 1.0, which of the following technical requirements is put forward for
the first time?
A. Intrusion prevention, malicious code defense
B. Security audit, log audit retention for more than 6 months
C. Product credibility verification
D. Data Integrity and Confidentiality
Answer: C
5. The main application industries of SD-WAN solutions include finance and large enterprises.
A. Correct
B. Error
Answer: A
6. Huawei AP8182DN supports 2.5G/5G uplink port
A. Correct
B. Error
Answer: A
3two6
7. Compared with IPsec encryption, Macsec can achieve end-to-end encryption without affecting
forwarding performance.
A. Correct
B. Error
Answer: A
8. Both AirEngine5760 5L and AirEngine 5760 10 support smart antennas.
A. Correct
B.Error​
Answer: A
9. Huawei LAN exclusively supports two coverage modes: wide-angle omnidirectional and small-angle
high-density.
A. Correct
B. Error
Answer: A
10. Regarding SDN global tuning, which statement is wrong?
A. Through network traffic collection, centralized intelligent path calculation, and traffic scheduling on
demand
B. The tuning algorithm covers nine-dimensional factors such as delay, bandwidth, priority, SRLG, etc.
C. Cross-AS domain tuning is not supported
Answer: C
11.ASG5000 does not support the identification and control of specific actions such as sending and
receiving files, voice, sending messages, and logging in on QQ applications.
A. Correct
B. Error
Answer: B
12. In principle, there will be no discounts on resale of business alliance partner products. Special
applications will only be made to the original manufacturers when important projects encounter fierce
competition.
A. Correct
B. Error
Answer: A
13. In the SD-WAN solution, the site deployment method does not include any of the following
A. USB disk start
B. Email start
C. Scan the QR code to start the game
D. DHCP option deployment
Answer: C
4two6
14. Friendly businessmen questioned the design of the rear air outlet duct: The cabinets in the enterprise
computer room are arranged horizontally, and the left and right or right and left air ducts will transfer the
heat to the equipment next to it. In this way, the heat dissipation efficiency of the equipment will become
worse and worse, which is very Poor air duct design will affect the performance of nearby equipment and
even cause work instability. The rear air outlet design is to solve this problem by "adopting a rear air
outlet". This is not an exclusive design. There is no exclusivity either. All high-end products from
mainstream switch manufacturers in the industry have such reasonably designed products.
A. Correct
B. Error
Answer: A
15. In the MPS scenario, which of the following products needs to be resold by the Security Alliance:
A. WAF.
B. Missed scan
C. Bastion host
D. Gatekeeper
Answer: D
16.Wi-F.i5 AP and Wi-F.i6 AP cannot be deployed at the same time, mainly because Wi-F.i6 terminals
cannot access Wi-Fi5
A. Correct
B. Error
Answer: B
17. Generally speaking, SD-WAN solutions are suitable for commercial banks
A. Access network
B. Internet Exit
C. Extranet
D. Level 1 WAN
Answer: A
18. What are the benefits of network flattening to urban commercial and rural credit unions?
A. Reduce line tariffs
B. Reduce requirements for branches
C. Reduce the difficulty of network operation and maintenance
Answer: B
19.Which scenario does Guwang.com not include for Gancheng Commercial and Rural Credit Union?
A. Migration convenience
B. Reduce costs
C. Technological innovation
D. Data center loose coupling
Answer: B
5two6
20. Regarding the technical description of EVPN over SRv6, which one is incorrect?
A. SR technology supports large-scale cross-domain (AS) networking and 50ms network protection for
any topology
B. Cross-domain global traffic optimization is not supported
C. SDN controller provides end-to-end service deployment
D. EVPN uniformly carries L2/L3 multicast services, unifying solutions and simplifying deployment
Answer: B
21.What technology is used to implement Huawei’s simplified bearer solution?
A.Vxlan
B. EVPN over SRv6
C. MPLS VPN
Answer: B
22. Which customer group is not included in manufacturing?
A. Mining and non-ferrous metals
B. Semiconductors
C. Weak current
Answer: C
23. The smart charging station solution based on the edge intelligent Internet of Things has been
implemented in the China Southern Power Grid New University Station. What types of applications are
the main verification solutions?
A. Orderly charging
B. Pile Health Assessment
C. V2G control
D. Protocol conversion
Answer: A
24.Which of the following is not a customer value of Huawei's E2E IPv6 solution?
A. Intelligent simplicity and flexibility: a future-oriented IPv6 only SDN network with minimalist architecture,
protocols, and management
B. IPv6 transformation can be completed in one step
C. Smooth evolution: Diversified technical solutions are suitable for all stages and scenarios to ensure
smooth evolution of the network to IPv6 only network.
D. Safe and reliable: Complete security solutions and rich protection technologies ensure end-to-end
network security, controllability and reliability.
Answer: B
25. The minimum cluster deployment of SD-WAN’s Agile Controller controller requires at least several
servers
A. 3 units
B. 4 units
C. 1 unit
6two6
D. 2 units
Answer: A
26. The components of the park security assistance solution product are:
A. AC+firewall
B. Firewall + SecoManager
C. AC+CE switch+FWIPS+ SecoManager
D. AC-switch (trap) + firewall + CIS stand-alone version
Answer: D
27. Which of the following is not a highlight of our company’s SDN advantages in small and medium-sized
parks?
A. Supports core, aggregation, access VLan to edge solutions, and end-to-end Overlay/Underlay
automation
B. Businesses that have nothing to do with IP, physical location, and authentication methods can travel
with you without re-planning the address.
C. Support the identification of 1000+ dumb/IoT terminals and automatically join the business
accompanying user group
D. Automatic deployment of traditional network VRF. and VLAN without Vxlan, minimalist lightweight
virtualization solution, automatic identification of small and medium-sized independent campus terminals
and automatic deployment of mobile VRF for mobile services
Answer: A
28.AR651W does not support which of the followinglink accesses:
A. Ether
B.E1
C.LTE.
D.WIFI
Answer: B
29. Desktop routers are mainly aimed at small businesses and SOHO enterprises. They integrate security,
WIFI and other functions, and adopt a fanless design. Which of the following Net Engine models is
positioned as a desktop model? ()
A. NetEnginEAR6121
B. NetEnginEAR6119
C. NetEnginEAR6140-9G-2AC.
D. NetEnginEAR6120
Answer: D
30. When quoting in N1 mode, do you need to select the () package for SDN solution scenarios?
AA bag
B. M package
C. F package
Answer: C
	Pass Huawei H19-301_V3.0 Exam with Real Questions
	Huawei H19-301_V3.0 Exam
	  HCSA-Presales-IP Network V3.0
	https://www.passquestion.com/H19-301_V3.0.html 
	Pass Huawei H19-301_V3.0 Exam with PassQuestion H1
	https