Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

Salesforce Certified 
Advanced Administrator 
Certification Dumps
https://www.certspots.com/exam/certified-advanced-administrator/
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
1. Universal containers uses a private sharing model for accounts. A 
user who owns an account record needs to temporarly grant delete 
access to this records associated contacts to another user.
How can this be accomplished?
A. Use the manual sharing button on the account.
B. Transfer ownership of the account record to the user.
C. Manually add the user to the account team.
D. Add the user to the owner's default account team
Answer: B
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
2. Universal Containers uses a custom object to track resources called 
Supply Items with a lookup to Accounts. The Supply Items records 
should only be visible by users that own the Account records.
What sharing setting provides the correct visibility?
A. Public Read Only
B. Private
C. Controlled by Parent
D. Public Read/Write/Transfer
Answer: C
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
3. An administrator would like to convert a Master-Detail relationship 
to a Lookup relationship.
What actions should be taken prior to converting the relationship?
A. Remove child object related lists from the parent object page 
layouts.
B. Delete all roll-up summaries that reference the detail object prior to 
converting,
C. Select the Allow Reparenting option on the master-detail 
relationship.
D. Delete all reports that use the master object with the detail object 
report type.
Answer: B
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
4. An administrator needs to create a junction object called Account Region to 
link the standard Account object with a custom object called Region.
Once the junction object is created, what are the next two steps the 
administrator should take? Choose 2 answers
A. Make a master-detail relationship field on the junction object to the Region 
object.
B. Build a master-detail relationship field on the Region object to the junction 
object.
C. Create a master-detail relationship field on the Account object to the 
junction object.
D. Configure a master-detail relationship field on the junction object to the 
Account object.
Answer: A,D
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
5. DreamHouse Realty wants to notify an assigned agent when an 
appointment Is booked on a custom object for one of their listed homes along 
with the total number of appointments booked so far. The administrator has 
configured a Roll-up Summary for the number of appointments as well as a 
flow to detect the creation of a new appointment and send the information to 
the agent.
What consideration about process automation should the administrator be 
aware of to ensure the right Information is delivered?
A. Only standard objects can be used with Roll-up Summary fields.
B. Rows can only be triggered from the records created on standard objects.
C. Roll-up Summary calculations will prevent a Mow from being triggered.
D. Roll-up Summary calculations run after processes and workflows.
Answer: D
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
6. A user at Ursa Major Solar is experiencing a flow error while trying 
to process a record to the next status. The users with the same access 
can process records without any errors.
What should the administrator do to troubleshoot the issue?
A. Use the flow debug option and set the selection to Run as another 
user.
B. Grant the user more data access by moving them higher in the role 
hierarchy.
C. Change the flow to run as System Context Without Sharing - Access 
All Data.
D. Grant the user the Modify All permission to ensure they have full 
system access.
Answer: B
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
7. Universal Containers wants to implement a recruiting application 
using an application custom and a position custom object. Each 
position record may have many applications associated with it.
What solution should the administrator recommend to ensure 
applications are retained even if the position is removed?
A. Create a master-detail field on Position.
B. Create a lookup field on Applicant.
C. Create a lookup field on Position.
D. Create a master-detail field on Applicant
Answer: B
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
8. An administrator for Cloud Kicks has received several requests to 
update Salesforce reports with fields that users are unable to see on 
the report. The administrator notices that the missing fields are new 
custom fields and the reports are created with custom report types.
What should the administrator do to make this an easier process?
A. Ensure the reports are being created with the correct hierarchy level.
B. Enable Auto add new custom fields to custom report type layouts.
C. Mark the fields and Visible and Read Only on the user Profiles.
D. Build reports for the users and save them in a shared folder.
Answer: B
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
9. Universal Containers sells monthly service subscriptions and wants 
to ensure their Opportunity report accurately represent the amount of 
money to be received each month.
Which solution an administrator use to meet this requirement?
A. Use monthly Opportunity reporting snapshot.
B. Use process Builder and Flow to create custom object records
C. Use Opportunity formula fields for each reporting period.
D. Use product revenue schedules for each revenue period.
Answer: A
Salesforce Certified Advanced Administrator Dumps
10. In Lightning, an opportunity pipeline report listing opportunities 
by sales representative shows multiple opportunities written for the 
same account. The sales Manager would like to know how many 
individual account each representative has written business for.
How should the report be identified to include the number of 
individual accounts represented by representative?
A. Create a custom summary formula and group by account.
B. Select Show Unique Count on the Account Name Column in the 
report builder.
C. Add a bucket field for Account Name and group by the bucket field.
D. Group by Account and summarize a custom checkbox defaulted to 
checked.
Answer: A